Галерия

Контакти

София, ул. "Шипка" №21

info@smteam.bg

+359 8882 88803
+359 8852 71078

electric

Електрически инсталации
на фотоволтаични паркове

Електро

услуги

Предлагаме изграждане на соларни паркове до ключ навсякъде по света – от разработването на проекти и проучването за осъществимост до самото строителство, инсталиране, конфигуриране и поддръжка на оборудването.

0 180
+

соларни парка

0 30
+

управленски опит

За запитвания: +359 8882 88803

Ще отговорим на всеки въпрос, който Ви интересува относно този вид услуги.

как процедираме

Етапи на планиране и строителство

Работа

Реалистичният и изчерпателен план за строежа на фотоволтаичната централа е жизненоважен за успешното и навременно изпълнение на проекта без допълнителни разходи.

услуги

От Идеен Проект До Реализация

Нашият подход към всеки проект е строго индивидуален, в зависимост от целта и приоритета на инвеститора, финансирането, законовите изисквания и други фактори. В резултат на това ние създаваме идеен проект, който отговаря максимално на Вашите очаквания.

Персоналът ни осигурява пълния набор от строителни работи и надзор на изпълнението на проекта директно на строителната площадка. Инвеститорът се възползва от работата с едно лице за контакт, което отговаря за координирането на всички процеси и спазването на графика. След завършване на строителството, ние извършваме тестове за производителност и надеждност на соларната централа, посочени в договора, като накрая предоставяме на клиента цялата документация.

защо да изберете нас

Ние изграждаме
устойчиво бъдеще

Дългогодишен опит

Благодарение на всички реализирани проекти досега, инженерите ни предоставят на клиента най-изгодните решения за сравнение и избор.

Контрол на качеството

Провеждаме редовни одити за качество, за да може клиентът да бъде сигурен, че работата се извършва правилно.